Материалознание
 

Ръководство по ортодонтия за студенти

Код: 5056MBPMF201
Автор: Под редакция на проф. Вера Крумова
Година: 2012
Страници: 120

Цена: 28 лв.

 


Описание

Настоящото „Ръководство по ортодонтия за студенти е поредно ново издание на колектив от Катедрата по ортодонтия - София, който си постави амбициозната задача това ръководство да бъде източник на съвременна информация, съобразно утвърдените учебни програми за обучение. 

Необходимостта от такова учебно помагало се чувстваше много остро през последните години. Целта за издаването на настоящото ръководство е да подпомогне студентите за още по-задълбочено и трайно усвояване на редица нови диагностични методи и за технологично познаване на основните ортодонтски апарати. 

Това изисква те да бъдат по-пълно обяснени и описани, за да могат да се усвояват трайно и да се натрупват повече познания и умения още по време на студентското обучение. Тези познания ще дадат възможност на обучаващите се след завършване на образованието си уверено да ги прилагат в бъдещата си профилактична и лечебна работа. 

Много от методите, които заемат непреходно място в усвояването на знанията по ортодонтия, ние сме взаимствали от издадените ръководства преди това. Независимо от бързото навлизане на редица нови методи за диагностика и лечение ние считаме, че начинът, по който са обхванати основните изисквания на учебната поограма в настоящото ръководство, ще позволят да се ползват още дълго време и ще запазят своята актуалност и необходимост като стабилна основа в обучението по ортодонтия.

 

-

 

стоматологична литература, дентална медицина, лицево челюстна хирургия

ПРОМОЦИЯ


форма за поръчка
Заглавие*:

Брой:

Кода на книгата*:

Име*:

Email*:

Телефон*:

Град*:

ПК*:

Изберете начин на получаване:


Ако желаете да Ви се издаде фактура, мола попълнете:
Фирма:

Адрес на седалище:

ЕИК:

МОЛ:

 
 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА

Получаването на пратките от офисите на куриерските фирми ЕКОНТ и SPEEDY e

ПО-ЕВТИНО

И

ПО-БЪРЗО